Wat voor effect heeft een erectiepil en welke soorten zijn er?

Erectiepillen, iedereen weet dat ze bestaan maar niet zoveel mensen weten dat daadwerkelijk zoveel de pil gebruiken. Er zijn veel redenen waardoor mensen de pil aanschaffen en gebruiken. In dit artikel ga je lezen waarom mensen het gebruiken, welk effect het heeft en welke verschillende pillen er op de markt aanwezig zijn.

Wat gebeurt al je een erectiepil gebruikt?

Het doel van een erectiepil is voor de meeste mensen wel duidelijk, een erectiepil helpt mannen om een betere en langere erectie te krijgen. De werking ervan is voor veel mensen vaak nog onduidelijk. Een erectie komt tot stand door een seksuele prikkeling die iemand ontvangt. Deze prikkeling zorgt ervoor dat er hormonen worden afgegeven in de bloedbaan en versnelt de hartslag. Hierdoor stroomt er meer bloed naar penis waardoor deze simpelweg in erectie komt. De erectiepil zorgt ervoor dat het zogenaamde ‘erectiehormoon’ weer opgang komt waardoor er weer bloed naar de penis kan stromen.

Wanneer kan je een erectiepil gebruiken?

In principe kunnen de meeste mensen die last hebben van een erectiestoornis de pil gebruiken, echter zijn er wel verschillende oorzaken van de erectiestoornis. Een erectiestoornis kan veroorzaakt worden door lichamelijke problemen, in dit geval kan de erectiepil vaak uitkomst bieden. Het is wel belangrijk om te vermelden dat een erectiepil een tijdelijke oplossing is, voor een echte oplossing kun je het beste je levensstijl verbeteren. Erectieproblemen worden vaak gevormd door overmatig gebruik van alcohol, roken en overgewicht.

Andere oorzaken van erectiestoornissen kunnen psychische klachten zijn. Bijvoorbeeld wanneer iemand zijn of partner niet meer aantrekkelijk vindt of te veel stress. Voor deze problemen biedt de erectiepil niet de oplossing, hiervoor dient een seksuoloog of psycholoog bezocht te worden.

Welke soorten erectiepillen zijn er op de markt beschikbaar?

Erectiepillen zijn er in alle soorten en maten, wij adviseren daarom ook altijd om eerst goed onderzoek te doen naar de pillen. Voordat je pillen aanschaft is het belangrijk om je doel te bepalen, zoek je bijvoorbeeld een sterke pil die ook een sneller herstel na een orgasme mogelijk maakt dan is het misschien handig om de bekende pil ‘Libido Forte’ op te zoeken. Deze pil bestaat uit een mengsel van droge kruidenextracten en zorgt tevens voor stimulans voor het lustgevoel. Ook is er een pil beschikbaar voor mensen die gewoonweg hun prestaties willen verbeteren, voor deze mensen is er de Libido Extreme. Deze pil geeft een langdurige en krachtige erectie. Ook wordt de pil veel in de pornowereld gebruikt, diverse acteurs gebruiken het om prestaties te verbeteren.

‎Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *