Hoe geef ik mijn tuin een luxe uitstraling?

De tuin bij je woning moet een plek vormen, waar je na een lange werkdag heerlijk kunt ontspannen. Even bijkomen van alle stress, onder het genot van een hapje en een drankje! Niet iedere tuin biedt echter ruimte om te ontspannen. Denk aan een tuin met veel onkruid, een tuin met weinig lichtinval, enzovoorts. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden om van je tuin een ontspannende plek te maken, door deze een luxe uitstraling te geven. Vaak gaat luxe immers hand in hand met ontspanning! Denk aan een luxe hotel, een luxe vakantie, enzovoorts.

Stap 1: een plan maken voor je nieuwe tuin

Om te beginnen is het raadzaam om een plan te maken voor de indeling van je tuin. Zo zie je makkelijker voor je, of de tuin niet te vol of juist te leeg wordt. Kijk daarbij goed naar de verschillende planten en struiken die je met elkaar wilt combineren. Het mooiste is het immers, als er het hele jaar door iets in bloei staat. Een tuin bestaat vaak uit verschillende elementen. Denk aan een gazon, een terras, een strook met struiken of bomen, enzovoorts. Ook kun je een schutting gebruiken om enige privacy te creëren.

Stap 2: zorg voor de juiste beplanting

Zoals reeds beschreven is het belangrijk om vooraf na te denken over de combinatie van verschillende planten en struiken. Iedere plant heeft een andere bloeitijd en -periode. Op internet vind je van veel planten, wat hun bloeitijd is. Dit maakt het makkelijker om de verschillende planten met elkaar te combineren. Ook kun je een hovenier om advies vragen! Een hovenier kan je daarbij helpen bij het planten van het nieuwe groen in je tuin.

Stap 3: voeg luxe aan je tuin toe

Tot slot is het zaak om enige luxe aan je tuin toe te voegen. Er zijn verschillende vormen van luxe die je hierbij kunt gebruiken. Een goed voorbeeld hiervan is een mooie spa of jacuzzi! Op Fonteynspas.com vind je een ruim assortiment aan jacuzzi’s, in verschillende modellen en formaten. Naast het verschil in formaat, verschillende de jacuzzi’s vaak ook in het aantal bubbelgeneratoren waarover zij beschikken. Door je jacuzzi in de outlet te kopen profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Zo wordt het toevoegen van luxe aan je tuin een stuk voordeliger! Naast een jacuzzi kun je natuurlijk ook een opblaasbaar bubbelbad of een opblaasbaar zwembad aanschaffen.

‎Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *