Hoe voordelig parkeren bij Schiphol?

Het fijne aan uw auto parkeren op Schiphol is dat u uw geen zorgen hoeft te maken over vervoer wanneer u terug komt van bijvoorbeeld een vakantie, zakenreis, businessmeeting enzovoort. Uw auto word geparkeerd op een parkeerterrein die 24 uur per dag in de gaten gehouden wordt. U hoeft u dus geen zorgen te maken over uw auto en u kunt uw optimaal focussen op uw prioriteiten.

Lang parkeren

Wanneer u langer dan 15 dagen uw auto parkeert op Schiphol word dit gezien als lang parkeren. De kosten van het parkeren worden duurder, echter worden de kosten per dag goedkoper dan bij kort parkeren. De aanbieders bieden vele services aan zoals uw sleutel in bewaring houden zodat u uw sleutel niet kwijt kan raken of kan vergeten. Ook beschikken de parkeerplaatsen rondom Schiphol waar u uw auto kunt parkeren vaak over een shuttlebus die u voor en na uw reis heen en weer kunnen brengen zodat u geen lange afstanden hoeft te lopen met zware spullen en koffers. Bij een aantal aanbieder is er de mogelijkheid tot valet parkeren. Dit houd in dat u uw auto niet zelf het parkeerterrein hoeft op te rijden, u rijd naar de vertrek hal en een medewerker zal uw auto voor u parkeren. Een aantal aanbieders bieden mogelijkheid uw auto te laten repareren of zelf een APK keuring te laten doen. De keuze tussen services en aanbieders is dus enorm.

Kort parkeren.

Kort parkeren bijvoorbeeld 1 of 2 dagen word vaak gekozen bij midweken weg, korte zakenreizen, business meetings of gewoon een dagje weg. Bij kort parkeren bij Schiphol hoeft niet altijd gebruik gemaakt te worden van het vliegtuig. Veel mensen kiezen ook voor een dagkaart bij een aanbieder rondom Schiphol als zij bijvoorbeeld een dagje Amsterdam doen. De kosten voor een dagkaart zijn dan toch al betaald dus zitten er geen onverwachte hoge parkeerkosten aan een dagje weg verbonden. Bij zowel kort als lang parkeren zitten services die bijgeboekt kunnen worden zoals het wassen van uw auto en interieur reinigen van uw auto.

Om de beste aanbieder voor uw wensen te vinden kut u vele aanbieders vergelijken op een website zoals Parkago. Op deze websites kunt u uw wensen invullen, uw vertrek en terugkomst datum en de luchthaven waar u wilt parkeren, nadat u dit heeft ingevuld krijgt u een overzicht met prijzen van alle aanbieders die op uw wensen aansluiten.

‎Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *