Hoe werkt droogshampoo

Droogshampoo is ideaal om te gebruiken wanneer je geen tijd hebt om je haar te wassen. Vooral tijdens festivals, drukke dagen en vakanties kan droogshampoo erg handig zijn. Veel vrouwen zijn al bekend met droogshampoo en tegenwoordig is het in bijna elke drogist te koop. In dit artikel lees je hoe droogshampoo werkt en of het echt een goede vervanging is van het ‘standaard haren wassen’.

Je haar moet om de zoveel tijd gewassen worden. Binnen een dag of een paar dagen begint je haar namelijk vet te worden. Ook kunnen mensen last hebben van roos en schilvers. Niet heel smakelijk dus het is maar goed dat er shampoo is uitgevonden. In de drogist vind je enorm veel verschillende shampoos waaronder droogshampoo. Droogshampoo is een poeder dat verpakt is in een bus. Het ziet eruit als een bus met haarlak maar is anders. Het poeder spuit je in je haren en kan je eventueel met je handen uitwrijven.

Werkt droogshampoo?

Ja en nee, het poeder dat droogshampoo wordt genoemd zorgt ervoor dat je haar er minder vet uitziet en lekker ruikt. Het ziet eruit als gewassen haar maar dit is slechts een illusie. Droogshampoo is geen vervanger van je haren nat wassen met shampoo. Wel is het een handig product als je een paar dagen geen gebruik kan maken van een douche of snel last hebt van vet haar.

Hoe werkt droogshampoo

Het droogshampoo poeder bevat een speciaal soort stof dat vet en olieën absorbeert. Hierdoor ziet je haar er minder vet uit en vormt je haar niet tot vette sliertjes. Het is wel belangrijk om droogshampoo te gebruiken op droog haar en het van een voldoende afstand op je haar te spuiten.

Waar koop ik droogshampoo

Droogshampoo is te koop in de meeste drogisterijen. Onder andere; Etos, Kruidvat, Dirx drogist, DA en Trekpleister verkopen droogshampoo. Je vind droogshampoo in het schap met haarlak en haarverzorgingsproducten.

2 Comments

  1. Ik ben benieuwd naar de Catrice dingetjes, ook al heb ik mezelf een No Buy opgelegd tot mijn Project 10 Pan afgerond is. Was 1 van mijn goede voornemens Ik heb zelfs de uitverkoop bak bij de Kruidvat genegeerd, ook al zag ik er Gosh dingen in liggen.

  2. Gebruik droogshampoo op droog haar. Als je het poeder op nat haar doet, krijg je klonten en ziet het er smerig uit. Gebruik geen droogshampoo als je haar niet helemaal droog is. Het werkt met vet, maar niet met water.

‎Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *