Hoe vind je goede linkpartners voor je SEO

Contactpagina linkpartners, verbeter je SEO

Linkpartners zijn erg belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website in Google. In deze pagina lees je hoe je snel in contact kan komen met andere webmasters om kwalitatief goede links uit te wisselen. Ben je nog niet heel bekend met SEO? Lees dan eerst dit artikel over online marketing.

Vergelijkbare onderwerpen zoeken

Het is erg belangrijk dat je website zoekt die actief zijn in dezelfde branche of artikelen plaatsen met dezelfde onderwerpen. Op deze manier ziet Google een logisch verband en dit komt de linkruil ten goede. Zoek je bijvoorbeeld links om jouw blog over kunst te promoten? Dan ben je het beste uit bij een samenwerking met websites over kunst en cultuur. Maak eerst een lijst met onderwerpen die voor jou interessant zijn. In het geval van een kunstblog kan je denken aan; Musea, Theaters, galeries, muziekblogs, kunstenaars en relevante Startpagina’s.

Contact zoeken met de webmaster

Veel websites worden helaas niet goed onderhouden. E-mail adressen zijn niet meer actief en de content op websites zijn al jaren oud. Als je websites hebt gevonden met onderwerpen die voor jou interessant zijn is het belangrijk om te achterhalen wie de webmaster is. In veel gevallen heeft elke website een contactpagina. Mocht je een interessante website tegenkomen die geen contactpagina heeft, gebruik dan SIDN.

Handige linkpartners

Onderstaande lijst bestaat uit webmasters die websites beheren met een hoge Domain Authority. Zoek je goede linkpartners over verschillende onderwerpen? Bekijk dan zeker onderstaande lijst. Ben jij webmaster en wil je ook toegevoegd worden aan de lijst? Neem dan contact met ons op.

Muziek/Films/Lifestyle links:

Top10-Lijstjes.nl
Muziekreclame.nl
Theaterstart

Bedrijven Telecom:

gnTel hosted VoIP

Bedrijven Verhuur:

Partyverhuur Brabant

Online Marketeers

Stef de Reeder – SEO Expert

‎Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *