Hoe een zakelijk telefoonnummer aanvragen

Telefoon

Als onderneming wil je graag goed bereikbaar zijn voor klanten. Met een zakelijk telefoonnummer zorg je ervoor dat je professioneel overkomt en kan je jouw bereikbaarheid goed organiseren. In Nederland zijn meerdere telefoonnummers actief voor zakelijke doeleinden. Denk hierbij aan regionale telefoonnummers, landelijke telefoonnummers en servicenummers. In dit artikel lees je het verschil tussen de verschillende telefoonnummers en ook hoe je deze als bedrijf gemakkelijk kan aanvragen.

Regionale telefoonnummers aanvragen

Is jouw onderneming actief in een bepaald gebied? In dit geval is het handig om te kiezen voor een regionaal telefoonnummer. Ben je bijvoorbeeld actief in de regio Amsterdam dan kan je het beste een telefoonnummer registreren dat begint met 020. Ook als jouw onderneming actief is in de regio maar ergens anders gevestigd is kan je gemakkelijk een regionummer aanvragen. Zoek je een telefoonnummer voor servicedoeleinden en ben je in meerdere regio’s actief? In dit geval kan je beter kiezen voor een landelijk telefoonnummer.

Landelijk telefoonnummer gebruiken

Wil je bereikbaar zijn voor personen die niet gebonden zijn aan een bepaalde regio? Kies dan voor een landelijk telefoonnummer. Een landelijk telefoonnummer begint met 085 of 088 en is niet regiogebonden. Veel klantenservices maken gebruik van een landelijk telefoonnummer. De beller hoeft geen extra kosten te betalen om een landelijk telefoonnummer te bellen. Het nummer is even duur als bellen naar een gewone vaste lijn.

Service telefoonnummer aanvragen

Een service telefoonnummer zijn speciale telefoonnummers waarvoor de beller een extra bedrag moet betalen. Een bekend voorbeeld zijn de 0906 telefoonnummers voor entertainment (bijv. sekslijnen en astrolijnen). Andere servicenummers zoals 0900 nummers worden vaker gebruikt door bedrijven. Het tarief dat betaald moet worden om met deze telefoonnummers te bellen verschilt tussen de €0,10 en €0,90.

Zakelijk telefoonnummer aanvragen

Om een zakelijk telefoonnummer aan te vragen kan u terecht bij een telecomprovider. Om goedkoop een van de bovenstaande telefoonnummers te registreren en te gebruiken kan je terecht bij de zakelijke telecomprovider gnTel. Zij leveren alle verschillende telefoonnummers tegen een scherpe prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.