Hoe goedkoop op stedentrip?

Barcelona

Wil jij er even tussen uit en een nieuwe stad ontdekken? In dit artikel lees je hoe je goedkoop op stedentrip kan gaan. De belangrijkste tip is om een stad te kiezen die niet zo duur is. Parijs heeft bijvoorbeeld veel bezienswaardigheden en attracties maar is in tegenstelling tot andere Europese steden erg duur. Bekijk de onderstaande tips om zo goedkoop mogelijk op stedentrip te gaan.

De bestemming

Kies een Europese stad uit die niet al te duur is. Bij een stedentrip denken mensen vaak aan steden als Barcelona, Parijs, Londen en New York. Er zijn echter nog veel meer bestemmingen die zeker de moeite waard zijn. Goedkope bestemmingen voor een stedentrip zijn bijvoorbeeld; Krakau, Praag, Valencia en Boedapest. Tijdens een stedentrip geef je ongeveer 30% uit aan de reis. 70% zijn kosten die je maakt tijdens het verblijf van je bestemming. Door te kiezen voor een goedkope stad zoals Boedapest krijg je veel meer ‘waar voor je geld’. Boedapest is de goedkoopste uitgaansstad van Europa. Je kan er vaak al voor een tientje uit eten gaan en als je wil stappen in Boedapest kost een biertje ongeveer €1,20,-.

De Vlucht

Tegenwoordig zijn vliegtickets veel goedkoper geworden dan 10 jaar geleden. Door gebruik te maken van budgetmaatschappijen zoals Ryan air, Wizz air en Transavia kan je goedkoop vliegen naar andere Europese steden zoals Málaga en Barcelona. Probeer een vlucht te boeken vanaf een kleiner vliegveld zoals Eindhoven Airport of Rotterdam. Het is een stuk duurder als je een vlucht zoekt vanaf Schiphol. Via de websites van Ryanair kan je zoeken naar goedkope tickets. Op de website kan je zelfs zoeken op vliegtickets onder de €20 naar Europese steden.

Het verblijf

Via AirBNB kan je goedkope appartementen huren in Europese steden. Mocht je echt krap bij kas zitten dan kan je altijd nog kiezen om te verblijven in een hostel. Het kan altijd nog goedkoper. Door gebruik te maken van Couchsurfing kan je proberen om gratis bij een local te slapen. Op deze manier kan je bezuinigen op je verblijf en kan je voor een paar tientjes op citytrip.

14 reacties

 1. zegt:

  prescription medication for severe allergies generic allergy pills best allergy medicine without antihistamine

 2. heartburn medications list order zyloprim generic

 3. buy isotretinoin generic buy isotretinoin 40mg sale isotretinoin tablet

 4. buy amoxil 250mg pills brand amoxicillin 250mg buy amoxil online cheap

 5. buying sleeping tablets on internet buy promethazine for sale

 6. azithromycin 500mg for sale oral zithromax 250mg zithromax 500mg tablet

 7. neurontin 600mg over the counter gabapentin pills

 8. metformin 1000mg oral cost metformin buy cheap glycomet

 9. xenical 60mg without prescription buy orlistat generic diltiazem order online

 10. acyclovir without prescription allopurinol 100mg over the counter buy allopurinol 300mg generic

 11. order amlodipine without prescription purchase amlodipine pills order amlodipine generic

 12. rosuvastatin for sale online brand crestor 10mg cheap zetia

 13. buy domperidone 10mg without prescription where can i buy sumycin purchase sumycin without prescription

 14. prilosec 20mg pills omeprazole generic omeprazole 10mg usa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.