Hoe je eigen bar bouwen

Hou jij wel van een feestje en wil je graag je eigen bar bouwen? In dit artikel staan handige filmpjes en tips hoe jij je eigen bar kan bouwen. Het begint allemaal met het frame. Is je frame klaar dan kan je ervoor kiezen om je eigen biertap te bouwen en de koeling en tap in te bouwen in je bar. Eerst beginnen we met een korte introductie van het frame voor je bar.

Barframe

In onderstaande video is te zien hoe je met hout een stevig frame kan maken voor je bar. Wil jij je eigen bar bouwen? Zorg dan dat je goed en professioneel gereedschap tot je beschikking hebt. Je kan eventueel professioneel gereedschap huren bij een bouwmarkt. Ook het hout dat je nodig hebt van je bar kan je in de bouwmarkt kopen. Wij raden het echter aan om tweedehands hout te zoeken op Marktplaats of een plaatselijke aannemer. Hout is namelijk erg duur en je hebt voor de gemiddelde bar al behoorlijk veel hout nodig.

Biertap

Wil je ook een biertapinstallatie in je bar bouwen? Dan is het slim om een snelkoeler te kopen. Dit apparaat koelt het bier direct waardoor je altijd een koud biertje drinkt. Lees ook ons artikel over biertaps en bierfusten om meer te weten te komen over het koelen van bier.

Biertap huren

Heb je geen zin om zelf een complete bar te bouwen maar wil je wel een leuk feestje geven? Dan kan je ook altijd een biertap huren. Je kan al een complete biertap huren voor €39,50.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.