Hoe je eigen jacuzzi bouwen?

Jacuzzi

Heb jij altijd al je eigen jacuzzi in de tuin willen hebben? Mocht je geen miljonair zijn dan kan je altijd nog zelf een jacuzzi bouwen. In dit artikel lees je hoe je gemakkelijk je eigen jacuzzi kan bouwen. Er zijn verschillende manieren om je eigen jacuzzi te bouwen. Het is mogelijk om de jacuzzi te maken door middel van een wijnvat, deze variant wordt ook wel de hottub genoemd en gaat lange tijd mee. Daarnaast ziet een jacuzzi gemaakt van een houten wijnvat er erg mooi uit. Er zijn ook nog andere praktische varianten mogelijk voor kort gebruik. Bekijk hieronder alle mogelijkheden om je eigen jacuzzi samen te stellen.

Je eigen hottub bouwen

In de bovenstaande video zie je hoe je met 50 dollar een goed uitziende hottub kan bouwen. In de video worden alleen goedkope bouwmaterialen gebruikt die te koop zijn in alle bouwmarkten. Op een slimme manier wordt de hottub ook verwarmt door middel van een warmtekachel. Omdat de binnenbak van plastic is gemaakt en de buitenkant een frame van hout is is de hottub zowel degelijk als mooi. Deze hottub is perfect om langere tijd in je tuin te plaatsen al moet je wel aan de slag met chloortabletten. Het is veel werk om de jacuzzi elke keer opnieuw te vullen dus wellicht dat je chloortabletten en een filter kan inbouwen. Deze zijn verkrijgbaar voor grote oplaaszwembaden en te koop bij tuinwinkels en doe-het-zelf zaken.

Je eigen jacuzzi maken met bierkratjes

Op bovenstaande video zie je een groep vrienden die door middel van bierkratjes en een simpel zeil een bad hebben gemaakt. Door een sterke ijzeren ton midden in het bad te zetten en hier vuur in te stoken wordt het water verwarmt. Het is een leuk idee maar de uitvoering is niet zonder risico’s. De ton wordt enkele honderden graden waardoor personen in het bad zich snel kunnen branden. Ook het vuur in de ton brengt risico’s met zich mee. De eerste variant (hottub) is wellicht een veiliger en beter idee!

Jacuzzi maken met beton

Deze mannen gaan wel heel ver in hun missie om een eigen jacuzzi te bouwen. In bovenstaande video gebruiken de mannen beton en mozaiktegeltjes. Het resultaat is verbluffend goed en de gehele jacuzzi is zelfs deels ingegraven. Daarnaast hebben de heren een filtersyteem ingebouwd en kan de hele familie tegelijk in de jacuzzi.

Zelf een jacuzzi gebouwd? Deel jouw ervaringen en tips onderaan de pagina! Foto’s van je eigen gebouwde jacuzzi of hottub kan je ook insturen naar redactie@hoe-het-werkt.nl.

16 reacties

 1. Você não sabem quanto já busquei por um
  post que falasse sobre este assunto de forma simples como você fizeram .
  Deixo registrado aqui o meu muito obrigado

 2. zegt:

  best allergy medicine for itching major brand allergy pills alternative to antihistamine for allergy

 3. heartburn treatment over the counter buy epivir 100 mg online cheap

 4. isotretinoin 40mg price purchase accutane online buy isotretinoin generic

 5. strong dangerous sleeping pills modafinil 200mg sale

 6. order amoxicillin 500mg pills buy amoxicillin generic amoxicillin without prescription

 7. azithromycin 500mg generic purchase zithromax azithromycin 250mg tablet

 8. gabapentin cost buy gabapentin tablets

 9. orlistat for sale purchase xenical order diltiazem for sale

 10. order glycomet 500mg without prescription metformin 1000mg without prescription glucophage buy online

 11. zovirax 800mg oral buy zovirax online allopurinol pill

 12. cost amlodipine 10mg norvasc 10mg uk norvasc 10mg ca

 13. order crestor how to buy zetia generic zetia

 14. order zestril 10mg online cheap zestril 10mg price buy zestril 5mg online

 15. buy generic motilium order tetracycline 500mg online tetracycline 500mg tablet

 16. prilosec drug order prilosec generic buy omeprazole no prescription

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.