Hoe kan je teksten vertalen van Nederlands naar Duits

Heb jij een Nederlandse tekst die je snel moet vertalen naar het Duits? In dit artikel lees je hoe je snel en goedkoop jouw teksten kan vertalen. Ideaal voor webteksten, folders en leaflets. Naast professionele vertaalbureau’s kan je gemakkelijk en snel gebruik maken van een Freelancer via verschillende platforms.

Tekst vertalen door vertaalbureau

In Nederland zijn er veel vertaalbureau’s actief die snel jouw tekst kunnen vertalen. Als je ervoor kiest om een Nederlands vertaalbureau in te schakelen betaal je vaak een vast bedrag per woord. Gemiddeld vraagt een vertaalbureau in Nederland zo’n 10 cent per woord voor Duitse teksten. Als je voor een vertaalbureau kiest is het belangrijk om aan te geven; wie je doelgroep is, hoe dicht de vertaling bij het origineel moet blijven, of de stijl formeel of informeel is.

Tekst laten vertalen door een Freelancer

Wil je jouw Nederlandse tekst vertalen naar Duits dan kan je ook gebruik maken van Freelancers. Via verschillende websites zoals Freelancer.com en Fiverr.com kan je goedkoop en snel Native speakers vinden die jouw Nederlandse tekst kunnen omzetten naar een professionele Duitse tekst. Vaak is het honderden euro’s goedkoper om een goede freelancer te zoeken via deze websites.

Tips om teksten te laten vertalen

Heb jij nog meer tips om teksten snel en professioneel te laten vertalen? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onderaan dit artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.