Hoe werkt een 0900 servicenummer

Telefoon

Een aanvraag 0900 nummer moet je officieel indienen bij de ACM (de toezichthouder op de telecommarkt in Nederland, voorheen de OPTA). Bij een nummer dat voor de beller 80 cent per minuut kost hou je zelf ongeveer 50 cent aan over. Bij het beheren van je nummer bij de ACM  heb je elk jaar een paar honderd euro aan vaste kosten.

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt aangemeld kun je kiezen wat voor een servicenummer je wilt (een 0900, 0906, 0909 of 0800-nummer), daarnaast heb je de keuze uit allerlei instellingen: Moet de beller betalen per minuut of per gesprek? Doorschakelingen daarna doet een VoIp operator.

Hoeveel kun je verdienen?

Dat hangt af van het land waarvandaan je bellers bellen en het tarief dat aan de bellers wordt berekend. Voor een Nederlandse beller krijg je tussen de 5 en 25 cent per minuut, of tussen de 5 en 60 cent per gesprek, afhankelijk van het tarief dat de beller betaalt. Dat tarief kun je zelf bepalen. Kies je voor de bekende 80 cent per minuut? Dan verdien jij ongeveer 50 cent per minuut. Tarieven in een aparte tabel.

11 reacties

 1. Bent u op zoek naar software waarmee u automatisch teksten kunt maken? content-spinning.fr begeleidt je met passende aanbiedingen.

 2. Het principe van draaien bestaat uit het creëren van verschillende tekstuele ondersteuningen door je te laten leiden door geschikte software die je zult zien op content-spinning.fr.

 3. Voer een online simulatie uit om de kosten van een auto te schatten.

 4. Vind de beste prijs en de meest interessante aanbiedingen op Carsbuy.org. Vergelijk modellen en ontdek nuttige informatie.

 5. Achat-voitures.org is een blog die informatie, advies en hulpmiddelen biedt om consumenten te helpen de beste deals en tarieven voor hun autoverzekering te vinden.

 6. Bij ons wacht u een professionele en efficiënte autoreparatie. Wij bieden u betrouwbaar en persoonlijk advies om uw voertuig te repareren en in goede staat te houden.

 7. De categorie Épaviste van Achat-Voitures.org biedt volledige informatie over het herstelproces van gebruikte voertuigen. Ontdek hoe u uw gebruikte voertuigen kunt verkopen en recyclen.

 8. Gun uzelf een professionele kwaliteitsservice voor uw bouw- en renovatiewerken dankzij Travaux Online. Er is een selectie van bekwame ambachtslieden beschikbaar.

 9. Zeg vaarwel tegen alle rompslomp door uw gebruikte auto aan een sloper te verkopen. Snel en zonder stress, ontvang onmiddellijk geld.

 10. Bekijk klantrecensies en aanbevelingen om erachter te komen wat zij van elk model en merk vinden.

 11. Begrijp de verschillende aspecten van bouwen beter dankzij TravauxOnline. Een uitgebreide, gemakkelijk te volgen gids om u te helpen bij het voltooien van uw bouwprojecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.