Hoe werkt Netflix

Netflix is een zeer populaire Amerikaanse streamingsdienst die sinds enkele jaren actief is in Nederland. Netflix is te gebruiken op je; smart-televisie, smartphones, computers en consoles (Playstation en X-box). In dit artikel leren wij jou hoe Netflix werkt en hoe je optimaal gebruik kan maken van deze handige streamingsdienst. Heb je nog vragen over Netflix? Reageer dan onderaan de pagina.

Netflix installeren

Netflix is eenvoudig te installeren op jouw apparaten. Hieronder vind je per apparaat een beknopte installatie handleiding:

Laptop en PC

1. Surf naar Netflix.nl
2. Klik op ‘Start je gratis maand’ om Netflix gratis 1 maand uit te proberen.
3. Kies je abonnement (basic, standaard of premium)
4. Vul je e-mail adres in en kies een wachtwoord
5. Open de activatie e-mail die Netflix heeft gestuurd naar jouw opgegeven e-mail adres
6. Na het activeren van je account kan je je aanmelden op de website van Netflix
7. Blader in het overzicht en kies de film die je wilt streamen

Tip: Sluit je laptop of computer gemakkelijk aan op je televisie. Zet je laptop op de stand dupliceren, hierdoor kan je gemakkelijk Netflix weergeven op je televisie.
Je laptop is eenvoudig aan te sluiten met een hdmi kabel of een vga-kabel. Deze zijn te koop in elke elektronica winkel.

Smartphones (Android en Iphone)
1. Open de appstore (Google Play of Apple Appstore)
2. Zoek op Netflix Nederland
3. Installeer de app
4. Maak een account aan voor Netflix of log in via Facebook
5. Gebruik je gratis maand
6. Zoek door het aanbod van Netflix en kies je film.

Amerikaans aanbod

Het Nederlandse Netflix aanbod is beperkt. Veel films zijn nog niet in Nederland beschikbaar. Het is door middel van een trucje mogelijk om toegang te krijgen tot het Amerikaanse aanbod van Netflix. Op deze manier kan je nog veel films gratis streamen via Netflix. Door middel van een extensie is het zeer gemakkelijk om het Amerikaanse aanbod van Netflix te bekijken. Geniet van nog meer (nieuwe) films. Let wel op: Nederlandse ondertitels zijn niet meer weer te geven tijdens het gebruik van de extensie. Bekijk hieronder de gemakkelijke uitleg om toegang te krijgen tot het Amerikaanse Netflix aanbod.

De beste Netflix films

Bekijk hier de 10 beste Netflix films. Deze films zijn beschikbaar in het Nederlandse Netflix aanbod. Ben je een liefhebber van actiefilms? Bekijk dan de beste actiefilms op Netflix. Wat is jouw favoriete Netflix film? Deel het met ons onderaan de pagina.

Popcorn Time

Een gratis alternatief voor Netflix is het programma Popcorn Time. Lees hier hoe Popcorn Time werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.