Hoe werkt Popcorn Time

Popcorn Time is een gratis programma om films mee te streamen. Popcorn Time is illegaal maar gebruikers van Popcorn Time worden in Nederland tot op heden niet vervolgd. In Duitsland is het wel mogelijk om een boete te ontvangen bij het gebruik van Popcorn Time. In dit artikel lees je hoe Popcorn Time werkt en waar Popcorn Time geschikt voor is. Als je liever een legale streamingsdienst wilt gebruiken kies dan voor Netflix. Wat vind jij van Popcorn Time? Reageer onderaan de pagina.

Download en installeer Popcorn Time op je pc

Er zijn veel websites waar Popcorn Time te downloaden is. Let op: Popcorn Time is een gratis programma, betaal daarom nooit voor de download van Popcorn Time en zoek een website waar Popcorn Time gratis wordt aangeboden. Je kan Popcorn Time het beste downloaden via de officiële website.
1. Kies de juiste download, je kan kiezen uit Windows, Linux en Mac
2. Download Popcorn Time op je computer
3. Doorloop de installatie
4. Zorg ervoor dat je firewall Popcorn Time niet blokkeert
5. Kies je film in het overzicht
6. Popcorn Time download een klein stukje van de film (dit duurt een paar minuten)
7. De film start, rechts onderin kan je Nederlandse ondertitels aanzetten

Hoe werkt Popcorn Time?

Popcorn Time is een verzameling van downloaders en uploaders. Gebruikers hebben kleine stukjes van een film op hun computer staan. Deze stukjes delen zij weer met andere Popcorn Time gebruikers. Op deze manier heeft Popcorn Time geen hoge server capaciteit nodig. Popcorn Time is een community. Hoe meer gebruikers er zijn des te sneller films gestreamd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.