Hoe wordt een vlaggenmast gemaakt?

Vlaggenmast

Met een vlaggenmast krijgt je bedrijf een professionele uitstraling en is je bedrijfsnaam ook herkenbaar en zichtbaar voor bezoekers en potentiele klanten. Maar hoe wordt een vlaggenmast gemaakt? Wij vertellen je graag meer.

Wat is het?
Een vlaggenmast is in principe een paal waaraan een vlag wordt bevestigd. Veel bedrijven gebruiken het tegenwoordig om herkenbaar en zichtbaar te zijn voor hun klanten. Een vlaggenmast is op deze manier dus erg geschikt voor reclame. Er bestaan professionele bedrijven die zich bezighouden met onder andere het leveren van kwalitatieve vlaggenmasten en vlaggen. In veel gevallen verzorgen zij ook de aanvraag van de vergunning en kunnen ze de vlaggenmast ook voor je onderhouden.

Gemaakt van diverse materialen
Een vlaggenmast kan gemaakt worden van allerlei materialen. Een aluminium vlaggenmast staat garant voor kwaliteit. Bij Limeta zijn de vlaggenmasten voorzien van de modernste technieken en materialen. Bij een gewoonlijke banier hangt het gewicht onder de vlag. Hierdoor bestaat de kans dat door weersinvloeden de lak van de vlaggenmast beschadigd wordt. Limeta heeft hier een oplossing voor. Zij hebben het contragewicht geplaatst in de dubbelwandige aluminium mast. Hierdoor zal je geen last meer hebben van dit probleem. Door een speciaal hijs systeem is het wisselen van een vlag zo gedaan. Het is namelijk dan niet meer nodig om de mast geheel te kantelen om de vlag te verwisselen. Dit zal uiteindelijk veel tijdswinst opleveren.

Voordelen vlaggenmast
Door te kiezen voor een vlaggenmast, investeer je in je uitstraling en naamsbekendheid. Tegenwoordig is het erg belangrijk om als bedrijf op te vallen en jezelf te onderscheiden van de anderen. Met een vlaggenmast is dit mogelijk. Voor een vlaggenmast is een vergunning nodig, maar de meeste professionele bedrijven nemen je dit werk ook uit handen. Zij regelen de aanvraag van de vergunning en zullen de vlaggenmast op een professionele manier plaatsen en ook, indien gewenst, onderhouden.

Verkrijgbaar in diverse soorten
Als je op zoek bent naar een vlaggenmast, dan zal je al snel merken dat er verschillende soorten bestaan. Wil je graag een statische vlaggenmast? Dan is dit zeker mogelijk. Voor sommige bedrijven is dit de beste manier om zichtbaar te zijn. Wil je graag extra aandacht leggen op je vlaggenmast? Dan kun je ook kiezen voor een roterende vlaggenmast.

Extra mogelijkheden
Als je een goede vlaggenmast hebt gekozen, is het ook mogelijk om te kiezen voor extra mogelijkheden zoals mastverlichting. Op deze manier kun jij je banier of reclameboodschap uitlichten en ben je als bedrijf ook in de avond herkenbaar voor je klanten en potentiele klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.