Telefoonmenu installeren

Telefonisch vergaderen

Veel kleine ondernemers zijn nog niet goed telefonisch bereikbaar. In dit artikel lees jij hoe je goedkoop jouw telefonie kan inrichten. Gebruik handige tools zoals een telefoonmenu, of laat je zakelijke telefoon doorschakelen naar je mobiel.

Zakelijk telefoonnummer

Als ondernemer wil je professioneel overkomen en zakelijk/privé belverkeer scheiden. Heb je nog geen telefooncentrale? Dan kan je het beste gebruik maken van VoIP (Voice over IP). Hiermee bel je via het internet wat aanzienlijk scheelt in je maandelijkse telefoonkosten. In Nederland zijn er tientallen VoIP aanbieders die gespecialiseerd zijn in zakelijke telefonie. Zoek je een VoIP aanbieder? Probeer dan een kleinere aanbieder te vinden zodat je beschikt over snelle support. Een kwalitatief goede VoIP aanbieder met veel ervaring in zakelijke telefonie is gnTel. Bij veel VoIP aanbieders ontvang je bovendien een gratis zakelijk telefoonnummer.

Telefoonmenu installeren

Bij de meeste VoIP leveranciers kan je zelf inloggen in je bel omgeving. Vanuit deze omgeving kan je een telefoonmenu instellen en alle functies bepalen. Bedenk van tevoren hoe de structuur van je telefoonmenu eruit moet komen te zien. Schrijf teksten voor je audioberichten en laat deze inspreken door iemand met een heldere stem. Vervolgens kan je in jouw VoIP omgeving alle functies zelf instellen. Enkele mogelijkheden zijn om; openingstijden in te stellen, een bel-cirkel te creëren, wachtmuziek af te spelen of een professionele voicemail te gebruiken. Heb je alles ingesteld? Dan is het belangrijk om het telefoonmenu uitvoerig te testen. Het kan gebeuren dat je enkele functies vergeten bent en de beller vastloopt in je telefoonmenu. Het is aan te raden om altijd te testen in een testomgeving.

Hulp nodig bij VoIP

Heb jij hulp nodig bij het configureren van jouw VoIP centrale of heb je nog geen VoIP? Neem dan contact op met een Nederlandse Voipaanbieder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.